Toggle Bar
 
 
 

Stimați cetățeni,

Vă fac comunic faptul că până la data de 25.03.2020 pe raza comunei Tuzla, județul Constanța, nu au fost identificate personae infectate cu COVID-19.

Comportamentul nostru, al tuturor, va face diferența în zilele care vor urma.Foarte mulți oameni nu vor încă să conștientizeze pericolul și riscurile la care se expun, în primul rând pe ei, dar și pe cei dragi și apropiați lor. Vă rog nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră!

 

               Persoanele de pe teritoriul administrativ al comunei Tuzla, în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau alte forme de ajutor, dar și persoanele aflate în dificultate datorită problemelor generate de COVID-19 sau aflate în autoizolare,  sunt rugate să apeleze la sprijinul instituției noastre. Acestea se vor putea adresa Compartimentului de Asistență Socială din cadrul primăriei comunei Tuzla la numărul de telefon 0748 503 713.

Pentru orice problemă semnalată de dumneavoastră vă puteți adresa la numerele de telefon 0241 747 178 și 0241 747 564 sau pe adresa de email a primăriei comunei Tuzla, județul Constanța: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pentru situații de urgență vă puteți adresa agenților Postului de Poliție Locală Tuzla la numărul de telefon 0752 199 260.

Știrile negative și dese nu ne ajută din păcate așa că, trebuie să rămânem constructivi și să ne organizăm, făcând tot ce stă în putința noastră în aceste zile pentru a ajuta comunitatea.

Din dorința de a avea părinții și bunicii în siguranță, primăria comunei Tuzla va livra la domiciliul vârstnicilor și a persoanelor aflate în dificultate alimentele necesare și medicamente, la solicitarea și pe cheltuiala acestora.

Vă rog a evita orice deplasare inutilă care vă poate afecta starea de sănătate!!!