Planul de situatie atasat al unitatii administrativ-teritoriale cu limitele fondurilor cinegetice si ale ariilor naturale protejate, sinteza HG 3/2023,

Datele de contact ale gestionarilor faunei cinegetice si ale administratorilor ariilor naturale protejate:

Administrarea ariilor naturale protejate din judetul Constanta este asigurata prin:
- Agentia Nationala pentru Arii Protejate (ANANP) - Piata Valter Maracineanu, nr. 1-3, sector 1 Bucuresti, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
La nivelul judetului Constanta exista ANANP/Serviciul Teritorial Constanta, bd. Mircea cel Batran, nr. 127, etaj 5, cam. 5, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.http://ananp.gov.
- Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), in cazul localitatilor care se suprapun cu siturile Natura 2000 ROSPA0031 Delta Dunarii si Complexul Razim-Sinoie si ROSCI0065 Delta Dunarii.
- Regia Nationala a Padurilor - Romsilva in cazul localitatilor care se suprapun cu siturile Natura 2000 ROSPA0005 Balta Mica a Brailei si ROSCI0006 Balta Mica a Brailei. 
Mai multe informatii privind ariile naturale protejate (lista ariilor naturale protejate) pot fi obtinute de pe site-ul A.N.A.N.P.:  http://ananp.gov.ro/ariile-naturale-protejate-ale-romaniei si de pe site-ul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor: http://www.mmediu.ro/categorie/arii-naturale-protejate/208