Comunicat de presă

 „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 COMUNA TUZLA anunță lansarea proiectului

 

,,DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA TUZLA, JUDEȚUL CONSTANȚA ,

 

UAT Comuna Tuzla, în calitate de beneficiar al contractului de finantare nr. 1069DOT/2023 din 08.08.2023, a demarat implementarea proiectului ,,DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITATILOR DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA TUZLA, JUDETUL CONSTANTA , cod F-PNRR-Dotari-2023-0482.

 

Proiectul este finanțat prin PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ, Pilonul VI, Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație.

 

Obiectivul general al acestui proiect il constituie imbunatatirea calitatii procesului educational din structurile unitatii de invatamant preuniversitar din Comuna Tuzla, prin implementarea unor masuri de echipare cu echipamente si resurse tehnologice digitale, dotari si materiale didactice cu caracteristici performante.

 

Obiectivele specifice ale acestui proiect, vizeaza atat Gradinita cu program normal Tuzla cat si Scoala gimnaziala nr. 1 Tuzla, dupa cum urmeaza:

 

a)         Implementarea unor masuri de digitalizare a celor trei structuri de invatamant preuniversitar ce fac parte din cadrul unitatii de invatamant Scoala gimnaziala nr. 1 Tuzla, prin achizitionarea de echipamente IT performante, pachete de software noi, aplicatii informatice atractive pentru elevi si utile pentru cadrele didactice

 

b)         Implementarea unor masuri de modernizare a celor trei structuri de invatamant preuniversitar ce fac parte din cadrul unitatii de invatamant Scoala gimnaziala nr. 1 Tuzla, prin achizitionarea de mobilier, mobilier specific si materiale didactice

 

Valoarea totala a proiectului: 1.201.687,27 lei

 

Data de începere a implementării proiectului este  09 august 2023, urmând ca acesta să fie finalizat la data de 31 august 2024.

 

,,Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"